Gott nytt år!

Ja, idag är det ju nyårsafton, så ni får ha det så gött!
VI SES NÄSTA ÅR!!!

The Christmasball tomorrow.

Ledsen att jag aldrig bloggar, men jag har ju faktiskt knappt några läsare. Jag tror knappt att mina kompisar ens läser den längre (vilket är ganska illa) så jag fick en tankeställare om jag ens borde ha kvar den eller inte.
Aja, nog om det.
Imorgon är det en ganska skön dag faktiskt, förutom att vi ska städa på förmiddagen, vilket inte är helt okej. Visst det är inte hemskt att städa, men det är ingen högsta önskan heller.
Men på eftermiddagen är det "Julbollen", vi ska vara sportfånar av nåt slag.
Det kommer även att ske julklappsbyten med vännerna, därför har jag nu suttit och slått in allt.
Jaja, nu är det iallafall bara två dagar kvar till jullovet och 4 dagar kvar till julafton, jag har dock inte önskat mig något iår, har ni det? Ni få som kollar på denna blogg, jag antar att det är Vina och Nellie, kanske Sanna och Flori också, jaja. Så länge jag har en läsare kommer jag iallafall skriva nån gång ibland.
Ha det gött!

STFUUA

Nu gäller det.

HOJ!

Idag har jag varit i skolan, dagen gick rätt fort faktiskt, sen imorgon kväll är det konsert, och jag skulle spelat "Månskenssonaten" men jag ändrade mig och ska spela en annan, istället. Kände mig inte riktigt säker på sonaten, så aja.
Har precis käkat en macka, och sen så ska jag läsa klart engelskan och öva på pianot, ja justdet.. På måndag är det lucia med dansen, och jag ska vara "ljusdansös" av något slag, en sak som är säker är att det kommer se konstigt ut, eftersom att jag, (av någon anledning) inte kan ta det seriöst.
JAJA, ha det bra, och God Jul, när julen är här.
Bild tagen hemma hos Sannie, tillochmed när jag halvt hänger ner, är jag längre än henne.. -ledsen Sannie-

Hallihallå!

Hejhej.

Är nu hemma från skolan, och ska snart se en film och göra spanskan. Sen imorgon ska jag troligtvis ta moppen till skolan, och sen efter ska vi till Arosforet med Tonår.
Btw, ledsen att jag skriver så sällan, men har ju trots allt inte mer än fem läsare eller nåt!
Denna vecka har iallafall gått rysligt fort, och imorgon tar jag troligtvis moppen till skolan, för vi ska till ICA med hemkunskapen.
Aja, ha det gött!

Hittade en bild på Jesper, sen discot, lite ego att han sitter med min data och tar bild på sig själv..

RSS 2.0